Mindful sprookje

Help je mee dit waar maken?

Over mezelf

Mindfulness trainingen Antwerpen

Aanbod

Mijn aanbod bij IAM

Agenda

Agenda van mijn workshops en mindfulness trainingen

Ben je klaar om samen te vertrekken, om je droomreis waar te maken?

Ik zat met mijn beste vriendin op een bus in Zuid-Amerika, ondertussen meer dan 10 jaar geleden. Het was zo één van die urenlange busreizen die ons brachten van het ene naar het andere land. Een perfect moment van “nietsdoen”, een moment om te reflecteren over mijn leven en over welke weg ik wil inslaan.

Momenten van “niets doen”, van “gewoon zijn” stimuleren onze creativiteit. Dat “wist” ik toen nog niet, allez eigenlijk “wist” ik het wel, want alle wijsheid zit reeds in onszelf. Ik was me er alleen op dat moment nog niet van bewust. ;-)

En ineens was er daar dat lampje dat ging branden: "ik weet wat ik wil!" "Ik wil mensen helpen, ze gelukkig maken!" En de manier die me toen het meest geschikt leek daarvoor was psychologie gaan studeren. Dus ik zei tegen mijn vriendin Goele op die bewuste bus in Zuid-Amerika: “Ik ga terug studeren.” “Wat gij terug gaan studeren, dat meent ge niet?” Misschien even kaderen dat haar reactie volkomen terecht was, aangezien ik tijdens onze studententijd toerisme niet zo een vlijtige studente was en liever ging feesten en mij amuseren dan studeren. ;-) Achteraf gezien was dat gewoon omdat ik toen nog niet wist welke weg ik wilde opgaan.

Weet jij al welke weg je wil opgaan? Ik begeleid je hierbij graag, zoals een reisgids mensen begeleid op zijn reis. Ik toon je bijzondere plekken en ervaringen die ik zelf al heb beleefd. Ik geef je inzichten in jezelf waarbij vanzelf duidelijk zal worden welke droomreis jij wil maken van jouw leven! Dit betekent niet dat er geen uitdagingen meer zullen zijn tijdens je droomreis, die gaan er altijd blijven. Zij geven ons immers ook de gelegenheid om lessen te trekken en te groeien. Tijdens het reizen, tijdens ons leven zijn we vaak gefocust op een bepaalde bestemming: een promotie bekomen, een partner ontmoeten, moeder worden, een eigen bloeiende zaak uitbloeien, ... Zeker zo mooi is ook de weg ernaartoe. Kijken naar het moois dat nu al in je leven aanwezig is en ja er is al heel wat.
Of zoals de Buddha zei: "It is better to travel well than to arrive".

Oke, ben je klaar om samen te vertrekken, om je droomreis waar te maken? ;-)

Over mezelf

Nathalie Verschueren

Mindfulness trainer

In de eerste plaats ben ik moeder en partner:
Mijn gezin komt voor mij op de eerste plaats, samen met mijn vriend zijn we ouders van drie prachtige dochters. Mijn kinderen die me hun boeiende, creatieve wereld laten ontdekken en me zo vanzelf brengen in het “hier en nu”. Ze leren me zoveel: mijn hart te verzachten, geduld te cultiveren, ze spiegelen mijn automatische reactiepatronen.
En ik ben ook heel dankbaar voor mijn partner, die al het mooie in mij ziet.
Zonder hen zou mijn levensreis hier niet zoveel kleur hebben. Ik zie mijn leven graag als een ontdekkingsreis. Reizen is namelijk één van mijn grootste passies., …


Meer over mezelf